337 utredning om Carbon Steel och legerat stål produkter

- May 05, 2016 -

På lokal tid 26 April, USA Steel Corporation tillämpas till International Trade kommissionen av Förenta staterna, begäran om Kina han Bei järn och Steel Group, Shanghai Bao Steel Group och andra 40 kinesiska stålföretagen export USA av kolstål och legerat stål produkter arkiverat en 337 utredning och publicera en permanent utslagning eller förelägganden. Det kommer att ta den internationella Trade Commission i USA 30 dagar för att utvärdera framställningen och därefter beslutat om att genomföra undersökningen eller inte. En gång efter arkivering Svaren till fel, sedan kinesiska stål företag riskerar att möta antitrust böter om undersökningen.


Förenta staterna Steel Corporation föregångare grundades 1864, Carnegie Steel Company, har sitt huvudkontor i Förenta staterna den största integrerade stålföretag. Den anklagade kinesiska stål företag och deras återförsäljare colluded kontroll priserna, stöld av affärshemligheter, och genom falska etikett att undvika Handelskatt, kraven i enlighet med Förenta staterna "1930 års skatt lag" avsnitt 337 utredningen, att blockera kinesiska stål produkter export till Förenta staterna market.the USA Steel Corporation, kommer att använda alla medel kämpa för rättvis handel , och fortsätter genom antisubventions- och antidumpnings-fall, främja befintliga lag brottsbekämpande arbetet.

337 undersökningen hänvisar till Förenta staternas internationella handelskommissionen kan vara enligt avsnitt 337 i slutet av 1930 året av skattelagstiftningen, inlett en undersökning om de illojala beteendet av import handelssanktioner.


Chef för handel handel Remedy presidiet ge en adress och sa 337 undersökningen fokuserat på intrång i immateriella rättigheter, och stålprodukter är relativt mogna produkter, det finns inget sådant som en tvist om immateriella. Så kallade immaterialrättsliga intrång anklagelserna har ingen faktagrund, hoppas att internationell handel kommissionen av Förenta staterna att avfärda klagomålet. Förenta staterna Steel Corporation till kinesiska stålindustrin arkiverat en 337 utredning är bas på kinesiska exporten av stål har ökat kraftigt. I början av 2014, kinesiska stål exporten fortsätter att öka, i slutet av 2015, stålexport stod för mer än 10% total output.

Under handel friktion med världens största stålproducent Kina är hittills förflyttning av Förenta staterna Steel Corporation den mest audacious och intensiv action.

För närvarande stål kinesiska produktion konton för nästan hälften av världen. Kinesiska stål export orsak internationella anti-dumpning, men i namn av intrång i immateriella rättigheter av en klaga, detta är det första fallet. Direktören för kinesiska stål Industry Association ge en adress, och sade att de var chockade av "337 investigation" tillämpningen av Förenta staternas Steel Corporation, relevanta kontroll-utgång, Pris, forge ursprung och de så kallade immateriella rättigheter överträdelse avgifter baserat på ingen fakta, motsättning och relaterade till position. Därför, i hopp om att Förenta staterna internationell handel från kommissionen för att avfärda klagomålet.

Direktören sade också att kinesiska Iron and Steel Association, som en branschorganisation, alltid strikt följa kinesiska lagar, och i enlighet med multilaterala internationella verksamheter.

Direktören slutligen betonade att stålindustrin i Kina och Förenta staterna har bred gemensamma intressen, kinesiska stålindustrin överens om att utbyta åsikter genom kommunikation, dialog och samråd med USA att göra båda parter kan helt, och försöker gemensamt underhålla marknadsorder, och motsätter sig handelsprotektionism och gemensamt hantera globala stål överkapacitetsproblem.


Ett par:Kort introduktion av 304 rostfritt stål platta Nästa:Heta salu 304 316 tung vägg Sömlösa rostfria rör för industrin