April Stahlindustrie PMI-Index Für Zwei Aufeinander Folgende Monate Fiel Von 49,1% Wurde

- May 03, 2017 -

I April, stålindustrin PMI index var 49,1%, ner 1,5 procentenheter från föregående månad och har redan minskat under två månader i följd.

Bland dem, de produktionsindexet ökade till fyra gånger den högsta i nästan ett år; färdig produkt inventering index expansion sedan februari 2015 den högsta; och den nya ordning indexet, Köp prisindex sjönk till 50% för första gången i år under fodra. PMI visar att stålproduktionen i April på en hög nivå, order sjönk, eftersläpningen av företagens lager, råvarukostnader att stödja avsaknaden av stålpriserna.

De nya beställningarna för stålindustrin i April också återvände till under 50% av kontraktion intervallet av 46,9% efter en schackningsperiod av 3 månader, ner 3,7 procentenheter från föregående månad, och två föll till den lägsta sedan juli 2016. Detta visar att stålpriserna sjönk kraftigt och finansiella begränsningar, agenter och slutanvändare att stål order mer försiktiga, stål orderingången en minskning i säljtryck situation har ökat markant.

April inhemska stålpriserna förutom en uppgång i slutet av månaden, hela månaden chockar föll. Främst på grund av den nuvarande stål hemmamarknadsvaror ökat trycket, snäva kapital, råvaran kostar stöd försvagades. Dock med inhemska makroekonomisk utveckling, stål och produktion kapacitet att stärka miljöledning, har stålpriserna en positiv inverkan, den senaste uppgången i priserna på stål. Förväntas i inhemska stålpriserna kommer finnas chocker att köra trenden.Om oss

Htongsteel har vuxit fram som ett stopp lösning ledande leverantör för alla dina stålrör, stålplåt, stålstång & stålrör beslag krav. Vi är en av de största exportörerna & distributörer av rostfria rör, rostfritt stål Plate & rostfritt stål Bar i Kina. Våra produkter har använts inom många områden både hemma och utomlands. Varje avdelning är under perfekt hantering och helt automatiserad produktion för att erbjuda de bästa kvalitetsprodukter och snabba tjänster till våra kunder.

Om du har för avsikt att förstå oss, sedan kalla det snart.

    

https://sxhtsteel.en.Alibaba.com/

 

Tel: + 86 029 89306039

Fax: 029-89306039

Ett par:310S rostfritt stål rundstång Nästa:304 Stålrör med stor diameter