Inhemska stålpriserna något högre Import järnmalm prisfluktuationer

- Oct 11, 2018 -

Shanghai, 24 September (Xinhua) på grund av den kontinuerliga minskningen av marknaden lagernivå, före påfyllnad av biblioteket för att bilda en viss pull makt, inhemska spot stål pris något uppåt. Priset på importerad järnmalm är i en liten fluktuation och port inventering är fortfarande hög.

aisi_304_430_hot_rolling_diamond_stainless_steel_plate_sheet_in_coil_roll.jpg

I plåten marknaden, priset övergripande något nedåt. Priset för varmvalsade ringar eller rullar sjönk något, den största marknaden för stora varmvalsade produkter Genomsnittligt marknadsvärde på 4342 yuan per ton, en vecka föll 15 yuan. Priset för medeltunga och tunga plattan sjönk något, huvudmarknad mainstream specifikationerna i det nationella genomsnittliga priset på 4474 yuan per ton, en vecka ner 24 yuan. För närvarande fortsätter sociala inventeringen av stål att minska, vilket indikerar att marknaden efterfrågan prestanda är rättvis. Stålverk vid låga lager, priser kan hållas stabil, vilket gör marknadens ankomst kostar på en hög nivå, fortsätta att upprätthålla en viss nivå av stöd för marknadspriser.

Marknaden för importerad järnmalm är i en något flyktig situation. Enligt den senaste rapporten från ”West nya Shinkansen”, för närvarande importeras 62% grad pulver malm pris i den första raden i 69 dollar ett dödläge, stål kvarnar innan påfyllnad av biblioteket, även om man har ökat, men fortfarande små kvantiteter upphandling-orienterade, den totala omsättningen är inte stora, prisökningen är otillräcklig. Järnmalm port varulager förbli hög, den senare är fortfarande svårt att bli av med det svaga mönstret.

Ett par:Rebar Kortsiktig Spara Mer Behöver Svag eller Hjärnskakning Sänka Nästa:Marknaden handel klimat för att minska fryspunkt kort sikt stålpriserna Trend lägre