Miljömässiga begränsad produktion politik även under bombningarna perioden stålet skjutit i höjden hundra Yuan

- Oct 10, 2018 -


Spotmarknaden fortsätter att stiga. Olika från igår, Nord-syd stål marknadspriserna är en liten stadig ökning i huvudton, handlare mer enhetligt drift. Affären är en liten förändring i tempo, på grund av gårdagens mängd varor, advance marknaden idag, men varma södra marknaden något svalnat, den totala transporten inte har nått den igår, kan endast mätas genom normal. Norra marknaden har en bra affär, marknaden är aktiv, nedströms påfyllnad av positivt, köpman plattan två gånger tagit upp flesta. Men den allmänna situationen är normala påfyllnad av banken efter festivalen, spekulativa fonderna att ange situationen inte har ännu dykt upp.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


För närvarande, efter den totala marknaden prestandan utöver tidigare marknadens förväntningar, de flesta av åsikter innan festivalen som oktober stål eller först att undertrycka attityden hos ungarna. Men inleddes en start, är inte hela tonen ändras, oavsett om det innebär att stål staden att lansera en våg av ihållande stark uppåtgående marknad?

För en kort period av kontinuerlig ökning i marknaden av silver tio är tidpunkten inte alltför mogna. Men den stora tonen i Silver tio chocken kommer inte att förändras så mycket just nu. Men takten kommer ändra lite.

Ett par:Hur ser September dagliga råstål Nästa:Efter stålindustrin var begränsad produktion i oktober, kan stålpriset stiga?