Miljömässig begränsad produktionspolitik även under bombningsperioden Stål svävade hundra yuan


Spotmarknaden fortsätter att öka. Olika från och med igår är stålpriserna i norra sydmarken en liten stadig ökning i huvudtonen, näringsidkare mer enhetlig Operation. Affären är en liten förändring i takt, på grund av gårdagens volym varor, avancera marknaden idag, men den heta sydmarknaden något avkyld, den totala leveransen har inte nått nivån på igår, kan endast mätas med normalt. Den norra marknaden har en hel del, marknaden är aktiv, den efterföljande påfyllningen av den positiva, köpeskivan två gånger höjde majoriteten. Men den allmänna situationen är bankens normala återfyllnad efter festivalen, spekulativa medel för att komma in i situationen har ännu inte dykt upp.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


För närvarande, efter den övergripande marknadsutvecklingen bortom tidigare förväntningar på marknaden, de flesta av synpunkterna före festivalen som oktober stål eller den första att undertrycka Youngs attityd. Men inledde en start, är inte hela tonen kommer att förändras, oavsett om det innebär att stålstaden ska starta en våg av hållbar stark uppåtgående marknad?

För en kort period av kontinuerlig ökning av marknaden för silver tio är tidpunkten inte för mogen. Men den stora tonen i Silver tio chocken kommer inte att förändras mycket vid ögonblicket. Men takten kommer att förändras lite.