Överdriven handel skydd orsakad av bristen på justering av stålpriser

- May 15, 2017 -

Som svar på den amerikanska antidumpnings- och utjämningsundersökningen av kolstål- och legerat stålkallade mekaniska rör importerade från Kina, sade Wang Hejun, chef för Trade Remedy Investigation Bureau vid WTO: s handelsdepartement ett uttalande den 11 maj att orimliga handelsskyddsåtgärder ledde till amerikanska stålföretag Bristen på industriell omstrukturering och förlusten av internationell konkurrenskraft skadar inte bara handelsparternas intressen utan hjälper också till att lösa problemen med den amerikanska stålindustrin.


10 maj utfärdade USA: s handelsdepartement ett meddelande om Kina, Tyskland, Indien, Italien, Sydkorea och Schweiz importen av kolstål och legerat stål kalldragen mekanisk rör initierade antidumpningsundersökningar, medan Kina och Indien, motsubventionen av dessa produkter undersökning.


Wang Hejun påpekade att Förenta staterna ofta på import av stålprodukter för att inleda handelsutredningsundersökningar och vidta restriktiva åtgärder har väckt stor oro för WTO-medlemmarna. Enligt USA: s internationella handelskommissionsstatistik, 2000-2206, sammanlagt USA 283 utländska import av reliefåtgärder, varav 147 för stålprodukter står för 52%. Överdriven handelsskyddsåtgärder ledde till bristen på industriell omstrukturering och förlusten av de amerikanska stålföretagens internationella konkurrenskraft, inte bara skada handelspartners intressen utan också hjälpa till att lösa problemen med den amerikanska stålindustrin.


Wang Hejun betonade att Kina alltid har motsatt sig missbruket av handelsundersökningar. Frekventa handelsåtgärder kommer inte bara att bidra till att lindra den skade som amerikanska sökande påstår, men påverkar också nödvändigtvis intressen hos den amerikanska downstreamindustrin. Det hoppas att de amerikanska utredningsmyndigheterna försiktigt och rättvist hanterar ärendet och skapar en stabil och förutsägbar marknadsmiljö för stålindustrins handel och samarbete.Om oss


Htongsteel har framträtt som den enda leverantörsleverantören för alla dina stålrör, stålplåt, stålstång och stålrörsdetaljer. Vi är en av de största exportörerna och distributörerna av rostfritt stålrör, rostfritt stålplåt och rostfritt stålbar i Kina. Våra produkter har använts inom många områden både hemma och utomlands. Varje avdelning är under perfekt förvaltning och helt automatiserad produktion för att erbjuda de bästa kvalitetsprodukterna och snabbservice till våra kunder.


Om du har för avsikt att förstå oss, ring då det snart.Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039


Ett par:Stål produktionskapacitet har avslutats mer än hälften av året Nästa:Korrekt förstå omvandlingen och uppgradera för att fina stålindustrin