Järn- och stålpriserna i andra hälften av den höga och flyktiga

- May 27, 2017 -

Enligt reportern förstår att detta år måste ta bort stålproduktionskapaciteten på 50 miljoner ton. Före den 18 maj nationella utvecklings- och reformkommissionen höll en presskonferens som från och med nu i år landet av stålproduktionskapacitet på 31,7 miljoner ton, 63,4% av den årliga uppgiften. Stålet till produktionskapacitetsdata omfattar inte olaglig produktionskapacitet för "landstål". Det vill säga att det finns cirka 40% av stålet för att ta bort kapacitetsuppdrag under andra kvartalet på 5,6 månader och 3 kvartal att slutföra.


Nationella utvecklings- och reformkommissionens talesman Meng Wei påpekade att den nationella utvecklings- och reformkommissionen och andra avdelningar i januari i år fann inspektioner att det finns olaglig "landstål" kapacitet, bör vara pensionär kapacitet, borttagning av utrustning inte finns på plats och andra problem. Nästa steg på upptäckten av problemet kommer att kombineras för att lösa överkapaciteten, eliminera bakåt produktionskapacitet, förbud mot "landstål" arbete, annan behandling, klassificering bearbetning, ansvaret bör vara seriös ansvarighet, kritiken bör kritiseras. För närvarande har National Development and Reform Commission och andra avdelningar alltid behållit en högtrycksituation på arbetet med produktionskapacitet. För det senaste arbetet med det lokala arbetet kommer interministermötet att skicka 13 verifieringsgrupper den 2 maj och gå till 13 provinser (städer). När problemet är kontrollerat kommer det att överensstämma med lagen, allvarlig behandling.


I år ökade de nationella stålpriserna i fjol volatilt.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png

1495699898(1).jpg

Ett par:Korrekt förstå omvandlingen och uppgradera för att fina stålindustrin Nästa:USA kommer lanseringen sanktioner mot Japan och Sydkorea