Li Yiren: Hur man realiserar intelligent uppgradering i Kinas järn- och stålindustri

- May 16, 2017 -

Under de senaste 100 åren har stålmaterialet varit världens mest använda, oumbärliga funktionella strukturmaterial, ligger fortfarande i metallmaterialet inom den mest kostnadseffektiva, mest använda, den närmaste långa perioden kommer att förbli denna Status. Med "Made in China 2025" genomförandet, Kinas utrustning tillverkningsindustrin gradvis till high-end nivå, men också oskiljaktigt från det starka stödet av stålmaterial och kvalitetssäkring.


Här är en fråga, hur den traditionella stålindustrin i tillverkningsindustrin till den avancerade nivån av trenden att anpassa sig till tillverkningsindustrin för att förbättra kvaliteten på stålbehovet, vilket är vår stålindustri, måste intelligent tillverkning först lösa ett problem

Kinas järn- och stålindustri har under de senaste decennierna uppnått en snabb utveckling, från början av reformen och öppnandet av en årlig produktion av tiotals miljoner ton stål efter en kort period av 30 år och nu en årlig produktion av mer än 800 miljoner ton. Även om det är "till produktionskapaciteten", men i framtiden kommer järn- och stålindustrin att fortsätta att uppgradera hela den nationella ekonomiska strukturen, särskilt tillverkningsindustrin för att spela en hög nivå en viktig roll.
Om oss


Htongsteel har framträtt som den enda leverantörsleverantören för alla dina stålrör, stålplåt, stålstång och stålrörsdetaljer. Vi är en av de största exportörerna och distributörerna av rostfritt stålrör, rostfritt stålplåt och rostfritt stålbar i Kina. Våra produkter har använts inom många områden både hemma och utomlands. Varje avdelning är under perfekt förvaltning och helt automatiserad produktion för att erbjuda de bästa kvalitetsprodukterna och snabbservice till våra kunder.


Om du har för avsikt att förstå oss, ring då det snart.


Tel: +86 029 89306039

Fax: 029-89306039


6359427050850900556823992.png微信图片_20170515161444 - 副本.jpg

Ett par:Järn- och stålindustrin sammanslagningar och förvärv accelererad Nästa:Rostfritt stålrör och rör