Stål produktionskapacitet har avslutats mer än hälften av året

- May 24, 2017 -

Enligt nationella utvecklings- och reformkommission officiella hemsida nyheter, till 2017, stål och kol att arbeta för att

fortsätta att utföra och har uppnått positiva resultat. Hittills har landet ur stål produktionskapacitet på 31,7 miljoner ton, har slutfört årliga uppgiften på 63,4%. sammanlagt 68.97 miljoner ton kol produktionskapacitet, har slutfört 46% av den årliga aktiviteten. Med kontinuerlig befordran av stål och kol till produktionskapaciteten, ekonomiska struktur optimering och omvandling av gamla och nya kinetisk energi, de positiva resultaten successivt fram, belysa prestanda: första, betydligt förbättra effektiviteten i företagen. Första kvartalet i år, vinster järn och stål Industry Association medlemmen företaget från samma period förra året förlust av 8,75 miljarder yuan vinst på 23,28 miljarder yuan; andra är lön social trygghet dröjsmålen minskas. I slutet av mars, Shanxi-provinsen, de kumulativa obetalda löner än i slutet av 2016 ner 58,4%; ackumulerade socialförsäkring än i slutet av 2016 ned 10,8%; tredje är industriell struktur optimering och uppgradering. Hög produktionskapacitet i industriell uppgradering av den ledande rollen att spela ytterligare; För det fjärde, att marknaden konkurrens förbättrats avsevärt. Genom eliminering av bakåt, olagliga byggprojekt städa upp gemensamma verkställighet av tre specialförband och ytterligare skapa en marknad för den starkaste överlever.

Utvecklings- och reformkommission sa att järn- och stålindustrin att arbeta för att aktivt främja arbetet, inte bara för att främja effektiviteten i återhämtning och förbättra effektiviteten och förbättra affärs- och socialt förtroende, men också förkroppsligar hela samhället till främja utbudssidan av strukturella reformer samförståndet.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png

Ett par:Rostfritt stålrör och rör Nästa:Överdriven handel skydd orsakad av bristen på justering av stålpriser