Stål produktionskapacitet har angett den avgörande perioden

- May 19, 2017 -

Utveckling och reformkommission, industri och handel, i samband med andra ministerier gemensamt möte medlem enheter, för att stärka samordningen, ägna stor uppmärksamhet åt genomförandet av uppgiften att främja utvecklingen av den Kommissionen, CPC centralkommittén och det statliga rådet på att lösa överkapaciteten av beslutsfattande arrangemangen, utvecklings- och reformkommission, regionen att göra ett bra jobb av årliga uppgift mål nedbrytning och fokusera på de genomförandet av arbetet. För närvarande detta år den föreslagna minskningen av järn och stål kol produktionskapacitet har genomförts fullt ut till de berörda företagen, utrustning och gruvdrift, att arbeta för att uppnå en bra start.


Upp till nu, detta år landet ur stål produktionskapacitet på 31,7 miljoner ton att slutföra årliga uppgiften på 63,4%. sammanlagt 68.97 miljoner ton ur kol produktionskapacitet att slutföra årliga uppgiften på 46%. Det bör noteras att stålet till produktion kapacitet data inte inkluderar olagliga ”landa stål” kapacitet. För ”landet av stål”, regionen har i princip slutfört grundlig utredningsarbete, undersökning konstaterades att ”remsan stål” produktionskapacitet har utgått stål marknadsorder har förbättrats ytterligare. Nu stärker vi tillsyn och inspektion för att säkerställa att av den 30 juni före totalförbud för ”landet av stål”.


I enlighet med distribution av statsrådet, i januari i år, järn- och stålindustrin att lösa de överkapacitet och svårigheter i utvecklingen av interministeriellt gemensamma möte består av 12 inspektionsgrupper, gick till 30 provinser ( autonoma regioner och kommuner) och Xinjiang produktion och konstruktion kår för att genomföra särskilda inspektioner, kontrollera 228 järn och stål företag, 150 kolgruvor.


Meng Wei sagt från inspektion situation under 2016 landet ur 400 kubikmeter och nedan masugnen 39, bakom järn produktionskapaciteten 6,77 miljoner ton, 30 ton och nedan den converter och elektrisk ugn 71, bakom stålproduktionen kapacitet på 10,96 miljoner ton. Stängt ca 300.000 ton under storleken liten kolgruvan ca 1500, bakom kol produktionskapaciteten på 120 miljoner ton. 2016 järn och stålindustrin att eliminera bakåt produktionskapacitet av den särskilda åtgärden har hittade bakåt stål produktionskapacitet, revs eller förseglade som krävs; bör stängas och deadline ur klass kolgruvor, har genomförts som krävs för att stänga.


Med hänsyn till Kinas stål ”till produktionskapacitet” har gått in i en ny etapp, det totala trycket att gradvis minska överkapaciteten, blivit strukturella motsägelser alltmer framträdande. I detta syfte föreslog Zhou Jianqi att framtiden ”att kapacitet” politik kan späda ut den ”kvantiteten” av indikatorer, genom strikta miljöskydd att eliminera icke-efterlevnad produktionskapacitet och ineffektiva produktionskapacitet. hänvisning till internationella avancerade metoder, kombinerat med avancerade företag i Kinas utsläpp tekniknivå, ytterligare förbättra järn- och stålföretag i intensiva och industri-intensiva områden av järn och stål företag, viktigaste förorenande utsläpp standarder; stärka incitamenten att uppmuntra järn och stål företag att uppnå rena utsläpp.


   

    6359427050850900556823992.png

车间外景.JPG

Om oss


Htongsteel har vuxit fram som ett stopp lösning ledande leverantör för alla dina stålrör, stålplåt, stålstång & stålrör beslag krav. Vi är en av de största exportörerna & distributörer av rostfria rör, rostfritt stål Plate & rostfritt stål Bar i Kina. Våra produkter har använts inom många områden både hemma och utomlands. Varje avdelning är under perfekt hantering och helt automatiserad produktion för att erbjuda de bästa kvalitetsprodukter och snabba tjänster till våra kunder.


Om du har för avsikt att förstå oss, sedan kalla det snart.
Tel: + 86 029 89306039

Fax: 029-89306039


Ett par:304 Stålrör med stor diameter Nästa:Kina Banking Regulatory Commission att studera utbyggnaden av järn och stål företag att utnyttja