År av kol till järn produktion kapacitet Program släppt

- May 26, 2017 -

Utveckling och reformkommission, industri och andra avdelningar nyligen utfärdat ”på 2017 järn- och stålindustrin att lösa överkapaciteten för att uppnå svårigheter i utvecklingen av vyerna av arbetet”, klart 2017 landet kommer att dra tillbaka ca 50 miljoner ton råstål kapacitet, avfart kol produktionskapacitet på 150 miljoner ton eller mer.

I stål till produktionskapaciteten, ”yttranden” kraven, 30 juni 2017, ”landa stål” produktionskapacitet att frånträda lagen; att stärka effektiv leverans av stålindustrin, att undvika pris-och motgångar; 2013 av råstålsproduktion kapacitet på cirka 50 miljoner ton; Fusioner och omorganisation att ta en ny takt, att uppnå betydande framsteg; strikt genomförande av personalen placering förfaranden, flera öppna arbetstagare att vidarebosätta väg och strävar efter att göra arbetstagarna är inte uppsagd jobb, arbetslösa. i enlighet med principen om marknadsanpassning kasseras rättsstatsprincipen på korrekt sätt företagskrediter, bortskaffande politik. påskynda omvandlingen och uppgradering och främja ytterligare optimering av industriell layout.

När det gäller kol produktionskapacitet, kravet på ”yttranden” insistera på bakåt produktion kapacitet bör dras tillbaka, kan retirera tidigt, 2017 år ur kol produktionskapacitet på mer än 150 miljoner ton, att uppnå totalt kol, regionala, mängd och efterfrågan på grundläggande balans. Mång--festa arbetare för att öppna vägen för vidarebosättning, lämplig placering av arbetstagare. i enlighet med principen om marknadsanpassning och rättsstatsprincipen att aktivt främja företagens skulder och avyttring av tillgångar, och strävar efter att uppnå väsentliga framsteg. Påskynda den sammanslagning och omorganisation, omvandling och uppgradering, att ytterligare optimera industriella layouten.

7QUU_RT793JLT5]YG@5{`89.png

Ett par:Rostfritt stål 304/L 310S 316/L 321 347 2205 rör i lager nu! Nästa:”Ståltråd” minskat närmare till Kina och världen