Precision Tube

Precision Tube

Htongsteel har vuxit fram som ett stopp lösning ledande leverantör för alla din Precision rör krav. Vi är en av de största exportörerna & distributörer av precisionsrör i Kina. Våra produkter

chatta nu

Produktinformation

Huitong Special Steel Co., Ltd är en berömda Kina precision tube tillverkare och leverantör, utrustad med en produktiv factory och company och som professionell precision tube exportör och säljaren, vi välkomna alltid dig att köpa och partihandel hög kvalitet sömlösa, precision steel tube, precision seamless steel pipe, precision sömlösa rör från vår fabrik.

Htongsteel har vuxit fram som ett stopp lösning ledande leverantör för alla din Precision rör krav. Vi är en av de största exportörerna & distributörer av precisionsrör i Kina. Våra produkter har använts inom många områden både hemma och utomlands. Varje avdelning är perfekt och helt automatiserad produktion för att erbjuda de bästa kvalitetsprodukter och snabba tjänster till våra kunder.

Produkter:

Austenitiskt rostfritt stål

Duplex rostfritt stål

Nickellegeringar

Precisionsrör Htongsteel har producerat levereras med kall dragna, mald, extremt polerade eller ljusa yta, beroende på storlek och väggtjocklek.

Specifikation:

Utanför diameter0.5-50,8 mm (0.0197-2 i.)

Vägg thickness0.10-3 mm (0.0039-0.118 i.)

Gå till tunnväggiga precisionsrör

storlekar:

Utanför diameter0.787-130 mm (0.031-5 i.)

Vägg thickness0.254-19,05 mm (0.010-0,750 i.)

Relaterad sökning: Sömlösa stålrör, precision sömlösa stålrör, Precision stål rör, sömlösa stålrör, precision, precision sömlösa stålrör, precisionsrör.

Ett par:Panna rör Nästa:Rektangulär kvadratiska rör av syrafast stål

Förfrågning