Rostfria rör montering Cross

Rostfria rör montering Cross

Kors kopplingar kallas också 4-vägs beslag. Om en bibana passerar helt genom en tee, blir montering ett kors. Ett kors har ett inlopp och tre försäljningsställen, eller vice verse. De har ofta lösningsmedel svetsade socket ändar eller kvinnliga gängade ändar. Kors kopplingar kan generera en stor mängd...

chatta nu

Produktinformation

Kors kopplingar kallas också 4-vägs beslag. Om en bibana passerar helt genom en tee, blir montering ett kors. Ett kors har ett inlopp och tre försäljningsställen, eller vice verse. De har ofta lösningsmedel svetsade socket ändar eller kvinnliga gängade ändar.


Kors kopplingar kan generera en enorm mängd stress på röret som temperaturförändringar, eftersom de är i mitten av fyra kopplingspunkter. En tee är jämnare än ett kors, som en tee beter sig som en trebent pall, medan ett kors beter sig som en fyra-legged pall. (Geometriskt, ”alla 3 icke-collinear Poäng definiera ett plan” således 3 ben är till sin natur stabila.) Korsen är vanliga i brand sprinklersystem, där påfrestningar orsakade av termisk expansion inte är generellt ett problem, men inte i VVS, på grund av sin extra kostnad jämfört med hjälp av två tees.


Huitongsteel har vuxit fram som ett stopp lösning ledande leverantör för alla dina röret korsa krav. Vi är en av de största exportörerna & distributörer av röret korsa i Kina. Våra produkter har använts inom många områden både hemma och utomlands. Varje avdelning är under perfekt hantering och helt automatiserad produktion för att erbjuda de bästa kvalitetsprodukter och snabba tjänster till våra kunder.

Storlek:

Seamless: 1/2 ”-24”, svetsade: 24 ”-96”

Tjocklek:SCH10-XXS


Stainless Steel Pipe Fitting CrossEtt par:Heta salu lätt skära 309S rostfri plåt/plåt Nästa:Rostfritt stålfläns WN, SO, RF, BL

Förfrågning