Pipe Cross

Pipe Cross
Chat Now
Produktinformation

Kors kopplingar kallas också 4-vägs beslag. Om en bibana passerar helt genom en tee, blir montering ett kors. Ett kors har ett inlopp och tre försäljningsställen, eller vice verse. De har ofta lösningsmedel svetsade socket ändar eller kvinnliga gängade ändar.

Kors kopplingar kan generera en enorm mängd stress på röret som temperaturförändringar, eftersom de är i mitten av fyra kopplingspunkter. En tee är jämnare än ett kors, som en tee beter sig som en trebent pall, medan ett kors beter sig som en fyra-legged pall. (Geometriskt, ”alla 3 icke-collinear Poäng definiera ett plan” således 3 ben är till sin natur stabila.) Korsen är vanliga i brand sprinklersystem, där påfrestningar orsakade av termisk expansion inte är generellt ett problem, men inte i VVS, på grund av sin extra kostnad jämfört med hjälp av två tees.

Htongsteel har vuxit fram som ett stopp lösning ledande leverantör för alla dina röret korsa krav. Vi är en av de största exportörerna & distributörer av röret korsa i Kina. Våra produkter har använts inom många områden både hemma och utomlands. Varje avdelning är under perfekt hantering och helt automatiserad produktion för att erbjuda de bästa kvalitetsprodukter och snabba tjänster till våra kunder.

Storlek:

Seamless: 1/2 ”-24”, svetsade: 24 ”-96”

Tjocklek:

SCH10-XXS


HUITONG är en känd Kina rostfritt stål rör/rör tillverkare och leverantör, utrustad med en produktiv factory och company och som ett professionellt rör gränsöverskridande exportör och säljaren, välkomnar vi alltid dig att köpa och partihandel högkvalitativa röret korsa från våra Factory.

Förfrågning