Rostfritt stålfläns WN, SO, RF, BL

Rostfritt stålfläns WN, SO, RF, BL

Fläns kallas även fläns eller fläns. Fläns är en del som förbinder röret till röret och är anslutet till röränden. Det finns hål i flänsen, och bultarna gör de två flänsarna tätt anslutna. Flänsen är förseglad med kuddar. Flänsfördelad gängad anslutning (trådanslutning) fläns och svetsad fläns.

chatta nu

Produktinformation

304 och 316 flänsar av rostfritt stål i många typer och storlekar. Välj från rostfria rörflänsar, såsom flänsar av rostfritt stål, flänsar av rostfritt stål, flänsar av rostfritt skarv, rostfritt stålslip på plattflänsar, upphöjda svetsflänsar med ansiktsuttag, höjda flänsar med ansiktsfläns, upphöjda flänsar med ansiktssvetsning och upphöjda flänsar med ansiktsglidning. Vi har också en linje av järnflänsar och packningar i olika material, inklusive gummi, icke-asbest och Teflon. Rostfritt stålflänsar.


Standard :

ASTM A182 / A182M - 18 EN 1092 .....

Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

typer:

Svetshals - Slip-On - Socket Weld - Gängad - Blind - RTJ - Lap Joint - Back-Up - Reducing - Orifice ..


storlekar:

1/2 "- 36" + Borrningar: S / 5s - XXS


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

tryckvärden:

150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb och 2500 lb eller 10 Bar, 15 Bar, 25 Bar, 40 Bar, 64 Bar, 100 Bar och 150 Bar.


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Olika typer av flänsar är tillgängliga beroende på typen av deras konstruktion. Följande är typer av flänsar som vanligtvis används i rörledningar. Dessa flänsar är tillgängliga med olika vända mot upphöjda ansikte, platt yta, ringfogans ansikte etc.


Ett par:Rostfria rör montering Cross Nästa:Rostfritt stålplåt

Förfrågning