Svart rostfritt stålplåt Annealed

Svart rostfritt stålplåt Annealed

Svart rostfritt stålplåt är glödgad, vilket är typ av värmebehandling, faktiskt är det mesta av plåtplåten i rostfritt stål svart efter tillverkning, det kommer att vara bättre efter lösningen och betning, och den kallvalsade rostfria plåten är ljus eftersom ytan är 2B efterbehandling.

chatta nu

Produktinformation

2 B yta kallvalsning efter värmebehandling, betning och därefter efterbehandling rullning för att göra ytan en måttlig ljus person. Eftersom ytan är jämn, lätt att mala igen, gör ytan ljusare, ett brett användningsområde, som bords, byggmaterial och så vidare. Användningen av ytbehandling för att förbättra mekaniska egenskaper, nästan alla användningsområden.


Black Stainless Steel Plate Annealed


Om du behöver svart rostfritt stålplåt kontaktar vi oss för att bekräfta detaljeringsspecifikationen, det är nödvändigt att skriva avtalsbrevet för att bekräfta alla detaljer, eftersom det finns få kunder att köpa den svarta rostfria plåten, det är typ av rostfritt stålplåt sällan på marknaden, och behöver mer process för att möta ditt behov.Black Stainless Steel Plate Annealed


Rostfritt stål i produktionen för att minska eller eliminera all slags ojämn fenomen i stål har tagit en rad viktiga åtgärder för att förbättra stålets korrosionsbeständighet.


Du är välkommen att skicka förfrågan, den bästa offert och tekniska datablad kommer att skickas till dig inom kort!

Om det finns några frågor, tveka inte att kontakta oss!

Tel: +86 029 84510010

E-post: info@sxht-group.com

Mobil / WhatsApp / Wechat: +86 1389 1997 186

Ett par:Köp rostfritt stålplåt 304 316 Nästa:1/2 X 1/2 Rostfritt stål 304 rör

Förfrågning