Cross

Cross

Arga beslag kallas också 4-vägs beslag. Om en bibana passerar helt genom en tee, blir montering ett kors. Ett kors har ett inlopp och tre försäljningsställen eller vice verse. De har ofta så

chatta nu

Produktinformation

Huitong Special Steel Co., Ltd är en berömd Kina cross tillverkare och leverantör, utrustad med en produktiv factory och company och som professionell exportör och säljaren, vi alltid välkomnar dig att köpa och partihandel hög kvalitet rör kors, 4 sätt arga montering, korsa montering, 4-vägs cross rör montering från vår fabrik.

Arga beslag kallas också 4-vägs beslag. Om en bibana passerar helt genom en tee, blir montering ett kors. Ett kors har ett inlopp och tre försäljningsställen eller vice verse. De har ofta lösningsmedel svetsade socket ändar eller kvinnliga gängade ändar.

Arga beslag kan generera en enorm mängd stress på röret som temperaturförändringar, eftersom de är i mitten av fyra kopplingspunkter. En tee är jämnare än ett kors, som en tee beter sig som en trebent pall, medan ett kors beter sig som en fyra-legged pall. (Geometriskt, "3 poäng som icke-collinear definiera ett plan" således 3 benen är inneboende stabil.) Korsen är vanliga i brand sprinklersystem, där påfrestningar orsakade av termisk expansion inte generellt ett problem, men inte i VVS, på grund av deras extra kostnad jämfört med hjälp av två tees.

Htongsteel har vuxit fram som ett stopp lösning ledande leverantör för alla dina cross krav. Vi är en av de största exportörerna & distributörer av röret cross i Kina. Våra produkter har använts inom många områden både hemma och utomlands. Varje avdelning är perfekt och helt automatiserad produktion för att erbjuda de bästa kvalitetsprodukter och snabba tjänster till våra kunder.

Storlek:

Sömlös: 1/2"- 24", svetsade: 24"- 96"

Tjocklek:

SCH10-XXS

Material:

Kolstål: ASTM A234 medlemmarna, A234 WPC, A420 WPL6.

Rostfritt stål: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Legerat stål: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Standard:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Relaterad sökning: pipe cross, 4-vägs cross montering, cross montering, 4-vägs cross rör montering.

Ett par:Reducer Nästa:Pipe Tee

Förfrågning