Pipe Tee

Pipe Tee

En tee är vanligaste rör montering. Det finns med all invändig gänga sockets, alla lösningsmedel svetsa sockets, eller med emot lösningsmedel svetsa uttag och en sida utlopp med kvinnliga trådar. Det används

chatta nu

Produktinformation

Huitong Special Steel Co., Ltd är en berömda Kina pipe tee tillverkare och leverantör, utrustad med en produktiv fabriken och företag och som en professionell pipe tee exportör och säljaren, vi välkomna alltid dig för att köpa och grossist hög kvalitet rör montering tee, pipe tees, tee för rör, 3 över vägen tee, arga tee från vår fabrik.

En tee är vanligaste rör montering. Det finns med all invändig gänga sockets, alla lösningsmedel svetsa sockets, eller med emot lösningsmedel svetsa uttag och en sida utlopp med kvinnliga trådar. Det används till kombinera eller dela ett vätskeflöde. Det är en typ av rör passande som är T-formad med två butiker, vid 90° till anslutningen till stambanan. Det är en kort bit av rör med en lateral utlopp. En tee används för anslutning av rör av olika diametrar eller för att ändra riktningen av röret körningar. De är gjorda av olika material och finns i olika storlekar och utföranden. De används flitigt i rörledningsnätet för att transportera två faser flytande blandningar. De kategoriseras som: lika Tee och ojämlika Tee.

När storleken på grenen är samma som huvudet rör, lika tee används och när grenen storlek är mindre än för header storlek, minskad tee kommer att användas. Vanligaste är tees med samma in- och utlopp storlekar. Några av de industriella tees är raka Tee, minska Tee, dubbel gren Tee, dubbla gren att minska Tee, koniska Tee, dubbel gren koniska Tee, Bullhead Tee, koniska minska Tee, dubbel gren koniska minska Tee, tangentiell Tee och dubbel gren tangerar Tee.The ovanför tees kategoriseras utifrån deras former och struktur. De kan också klassificeras på grundval av den ansökan som de är skyldiga att utföra.

Htongsteel är en av de ledande porslin pipe tee tillverkare och leverantörer, om du vill köpa eller köpa högkvalitativa tee pro professionellt företag, fabriken, säljaren och exportör, är du välkommen att kontakta oss.

Specifikation:

Sömlös: 1/2 '' - 24'', svetsade: 24''-96'', tjocklek: SCH10-XXS

Kvalitet och Material:

Rostfritt stål: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Legerat stål: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Stål Standard:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Med Sök: Pipe passande Tee, pipe tee, tee för rör, 3 korsa vägen Tee, Cross tee, lika Tee, stål lika Tee, rostfritt stål lika Tee, legerat stål lika Tee, Reducer Tee, stål Reducer Tee, rostfritt stål Reducer Tee, legerat stål Reducer Tee.


Ett par:Cross Nästa:Kapillär rör av syrafast stål

Förfrågning