Reducer

Reducer

Huitong Special Steel Co, Ltd är en berömd Kina reducer tillverkare och leverantör, utrustad med en produktiv fabrik och företag och som en professionell reducer exportör och säljare, vi är alltid välkomna dig att köpa och grossist högkvalitativa rör reducerare, rör reducerare, excentriska reducering.

chatta nu

Produktinformation

Huitong Special Steel Co, Ltd är en ledande tillverkare och leverantör av Kina reducerare, utrustad med en produktiv fabrik och företag och som professionell reducer exportör och säljare, vi är alltid välkomna dig att köpa och grossist högkvalitativa rör reducerare, rör reducerare, excentriska reducerare, koncentrisk reducerare, stålrörsreducerare från vår fabrik.


En reducerare möjliggör en förändring av rörstorleken för att uppfylla systemets hydrauliska flödesbehov, eller att anpassa sig till befintliga rör i en annan storlek. Reduktionsmedel är vanligtvis koncentriska reduktionsmedel men excentriska reduktionsmedel används vid behov för att upprätthålla samma topp- eller bottenrörsnivå.


Reducer


Htongsteel har framträtt som den enda leverantörsleverantören för alla dina Reducer-krav. Vi är en av de största exportörerna & stocker av Reducer i Kina. Våra produkter har använts inom många områden både hemma och utomlands. Varje avdelning är under perfekt förvaltning och helt automatiserad produktion för att erbjuda de bästa kvalitetsprodukterna och snabbservice till våra kunder.


Reducer【Produkter】

Koncentrationsreducerare, Kolstål CON-reducerare, rostfritt stål CON-reducerare, legeringsstål CON-reducerare, CON-reducerare, excentrisk reducerare, ECC-reducerare, kolstål ECC-reducerare, rostfritt stål ECC-reducerare, legeringsstål Ecc Reducer.


【Storlek】

Ut Diameter: Sömlös Reducer: 1/2 "- 24", Svetsad Reduktor: 26 "- 48".

Tjocklek: SCH20 - SCH160


【Material】

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70


【Standard】

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, GB

Relaterad sökning: rörreducerare, rörreducerare, excentrisk reducerare, koncentrisk reducerare, stålrörsreducerare.Du är välkommen att skicka oss förfrågningar, den bästa offerten kommer snart att skickas till dig!

Ett par:Legering Pipe Nästa:Cross

Förfrågning